Kankaan kirja ja kunto ry

Kamarikirjasto

Kamarikirjasto on siirtynyt uusiin valoisempiin ja viihtyisiimpiin tiloihin. Sijaintimme on nyt rakennuksen perällä ihan käytävän päässä.

Kirjastosta löytyy n. 5500 kirjaa, joiden joukossa on myös ruotsin-, sekä englanninkielisiä teoksia. Kirjastossa on myös vanhojen kirjojen osasto, käsittäen esimerkiksi 1920-luvulta olevia kirjoja. Kirjaston valikoimista löytyy myös melko tuoreita aikakausilehtiä ja monta vuosikertaa vanhoja Aku Ankkoja.

Kamarikirjastossa voit kirjojen lainaamisen lisäksi lukea lehtiä ja kirjoja, käyttää tietokonetta, tulostaa, skannata ja kopioida asiakirjoja sekä päällystää tärkeitä asiakirjojasi muovilla (laminointi).

Oman kirjavalikoiman lisäksi siellä on kolmen kuukauden välein vaihdettava n. 50 kirjan siirtokirjasto Ylihärmän kirjastosta. Voit vaikuttaa tämän siirtokirjaston sisältöön. Esitä toiveesi ja varauksesi erityiskirjoihin, niin yritämme toteuttaa toiveesi.

Lisää uusia kirjoja hankitaan toiveitten mukaan.

Kamarikirjasto

Myös koirat tykkäävät lukea kirjoja, kuten yllä oleva kuva osoittaa.

Kamarikirjasto

Kirjastossa saatu uusi tietokone, jonka käyttöjärjestelmä on Linux-pohjainen Ubuntu. Siihen liitetyllä monitoimikoneella voit käydä tulostamassa ja kopioimassa vaikka valokuvia tai muita tärkeitä papereitasi. Laminointikoneella voit päällystää tärkeät paperisi tai kuvasi.

Kamarikirjasto

Seurakunnan diakoniapiiri kokoontuu silloin tällöin kirjastolla. Seuraa tapahtumia seurakunnan sivuilta Komiat-lehdestä.

Voit kysyä Kamarikirjaston tiloja myös omaan käyttöösi kokoustaessasi pienen ryhmän kanssa. Samalla voitte hyödyntää Kuntokamarin laitteita pientä maksua vastaan.

Aukioloajat ja hinnasto

Kamarikirjasto on auki
  ma 18 - 19.30

  Laminoinnin hinnasto

  A4-koko 1€ / kpl

  A5-koko 50 snt / kpl

  pankkikortti-koko 20 snt / kpl

  Kopioinnin hinnasto

  Musta-valko tulosteen hinta 20 snt / kpl